Behandeling

De ziekte van Lyme

Ziekte van Lyme behandeling

De ziekte van Lyme is een ziekte die voornamelijk overgebracht wordt door een teek. Het is dus belangrijk om goed op te letten of je door een teek gebeten bent. Zo kun je voorkomen dat je de ziekte van Lyme krijgt. Dit is namelijk totaal geen prettige ziekte en je kan het dus daarom maar beter niet krijgen. Het vervelendste van de ziekte van Lyme is dat klachten vaak niet meteen komen. Tegen de tijd dat je dus klachten hebt, is de ziekte alweer uit je bloed verdwenen. Door middel van bloedprikken komt Lyme dus bijna nooit naar boven. Ook bootst de ziekte allerlei andere ziektes na. Je kan bijvoorbeeld denken dat je MS of Alzheimer hebt, maar in feite heb je dan Lyme. Omdat Lyme andere ziektes nabootst, is het heel lastig om te ontdekken of je Lyme hebt of niet.

Lyme behandeling

Steeds meer mensen in Nederland krijgen de ziekte van Lyme. Er zijn namelijk ook steeds meer teken en steeds meer van deze teken dragen de ziekte bij zich. Dit is natuurlijk erg vervelend. Wat ook vervelend is, is dat de Lyme behandeling nog lang niet optimaal is. Vaak krijg je namelijk antibiotica om Lyme tegen te gaan. Echter, die houdt helemaal geen rekening met hoe de ziekte zich vermenigvuldigt. Vaak werkt dit daardoor ook helemaal niet zo goed. Er is ook de mogelijkheid om een alternatieve Lyme behandeling te doen. Bij de traditionele behandelingen wordt het Borrelia virus aangevallen. Echter, dan vermenigvuldigt het virus zich. Met een alternatieve behandeling wordt dit juist niet gedaan.

Hoe werkt de ziekte van Lyme?

Om een juiste behandeling voor de ziekte van Lyme uit te kunnen kiezen, is het eerst belangrijk om te weten hoe de ziekte werkt. Als eerste wordt het virus dus in de meeste gevallen overgedragen door de beet van een teek. Als je gebeten wordt door een besmette teek, dan krijg je enkel in sommige gevallen de ziekte van Lyme. In dit geval vestigt het virus zich in je lichaam. Het virus vermomt zich. Door het aanmaken van andere trillingen wordt je immuunsysteem als het ware gefopt en maakt het antistoffen aan tegen andere virussen. Ook vermenigvuldigt het virus als het sterft, waardoor er dus steeds meer virusdeeltjes komen. Als laatste verdedigt het virus zich ook. Dit doen zij door middel van Biofilm en toxines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *