Massage

Zin in een ontspanningsmassage in Leiden?

Ontspanningsmassage Leiden

Als je in de buurt van Leiden woont en je bent de laatste tijd een beetje gestresst dan is het misschien een goed idee om je af en toe te laten masseren. Massages bevorderen de doorbloeding, helpen bij stijve spieren, maar kalmeren ook je zenuwstelsel waardoor je je helemaal kunt ontspannen. Bij deze praktijk kun je een ontspanningsmassage in Leiden boeken, welke gegeven wordt door een gediplomeerde en zeer ervaren masseuse. Het doel van zo’n massage gericht op ontspanning is dat je weer terug komt bij jezelf, en leert voelen wat je voelt. Veel mensen die erg gestresst zijn zijn namelijk vergeten hoe het voelt om zich te ontspannen. Ze zijn constant in een staat van alertheid en daardoor is het vrijwel onmogelijk om de spanning weg te nemen. Je houdt hem als het ware zelf in stand door (onbewust) je spieren constant aangespannen te houden. Zo’n ontspanningsmassage in Leiden kan je in dat geval helpen. Met speciale handgrepen wordt de spanning uit je spieren los gemasseerd, en voel jij weer wat het is om je hele lichaam te kunnen ontspannen. Je ademhaling wordt rustiger, dieper, en trager, en je hoofd wordt leeg. Om de zoveel tijd zo’n massage boeken resulteert in een veel meer ontspannen leven van alledag, omdat je lijf niet constant in de fight or flight modus schiet bij elk klein incidentje.

De effecten van een ontspanningsmassage in Leiden

Het spreekt voor zich dat je heel erg ontspannen wordt van zo’n ontspanningsmassage in Leiden, maar hoe komt dat nu precies? Allereerst is dat omdat je spieren zich ontspannen, waardoor automatisch je hele lijf meer ontspannen voelt. Maar ook de doorbloeding verbetert. Daardoor worden al je spieren en organen beter voorzien van voeding en worden afvalstoffen afgevoerd. Je immuunsysteem en zenuwstelsel krijgen daardoor een boost, en die hebben beiden effect op jouw fysieke en mentale balans. En doordat er tijdens zo’n ontspanningsmassage in Leiden ook nog allemaal meridianen worden gestimuleerd gaat de energie in je lichaam ook beter stromen, met hetzelfde effect.

Zwangersschapsmassage in Leiden

In diezelfde massagepraktijk in Leiden kun je ook terecht voor een heerlijke zwangerschapsmassage. Dit is in feite een ontspanningsmassage, maar dan speciaal voor zwangere vrouwen. Deze hebben namelijk vaak klachten op dezelfde plek, namelijk in de rug, schouders en het bekken. Deze spieren krijgen tijdens een zwangerschap veel te voortduren en kunnen daardoor in een constante staat van spanning staan. Als ze losgemasseerd worden laten ze hun spanning los, en wordt de pijn minder of verdwijnt zelfs volledig. Een zwangerschapsmassage dient gegeven te worden door een professionele masseur, want alleen deze weet precies hoe je dit doet. Klop daarvoor dus vooral aan bij deze massagepraktijk in Leiden, want deze masseuse heeft ontzettend veel ervaring met het geven van dergelijke zwangerschapsmassages. Ben je niet zwanger maar heb je wel veel last van spierspanning? Dan boek je natuurlijk de normale ontspanningsmassage. Deze heeft hetzelfde effect, maar dan met minder nadruk op plekken waar zwangeren klachten ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *