Beauty

Waar kun je terecht voor visagie in Breda?

Visagie Breda

Woon je in de buurt van Breda en ga je binnenkort trouwen? Dan moet je natuurlijk ook denken aan je make-up op deze dag. Bij deze salon kun je daarom terecht voor visagie in Breda, voor allerlei verschillende gelegenheden. De schoonheidsspecialist van wie deze salon is heeft namelijk super veel ervaring met bruidsmake-up, en kan jou een mooie look geven op de mooiste dag van je leven. Wat volgens haar daarbij het belangrijkste is is dat de look past bij de vorm van je gezicht. Ze geeft dan ook passend advies over het type make-up dat je gaat dragen en legt je uit waarom je daarvoor zou moeten kiezen. Uiteraard heb je ook zelf veel inbreng, want iedereen heeft een eigen smaak. Maar deze ervaren schoonheidsspecialiste die ook visagie in Breda aanbiedt kan de look wel zodanig aanpassen dat hij past bij jou. In vrijwel alle gevallen wordt er gekozen voor een accent op de ogen of op de lippen, en niet voor allebei. Als je namelijk beiden zwaar aanzet oogt het al gauw een beetje too much, en dat terwijl de meeste vrouwen voor een naturel look willen gaan op hun trouwdag. Beter kies je dus voor één accentpunt in het gezicht, en dat zijn dan óf de ogen, óf de mond.

Volg een cursus visagie in Breda

Het leuke aan deze salon is dat je er niet alleen terecht kunt voor een mooie look die past bij jou, maar dat ze ook cursussen visagie in Breda geven. En deze zijn ontzettend populair. Veel vrouwen vinden make-up namelijk heel erg leuk en interessant, maar vinden het moeilijk een mooie look bij zichzelf te creëren. Ze weten niet goed welke kleuren bij ze passen en hoe ze bijvoorbeeld smokey eyes maken zonder dat het een rommeltje wordt. Tijdens deze cursus visagie in Breda ga je dat allemaal leren. Allereerst wordt gekeken naar de vorm van je gezicht, de kleur van je huid en natuurlijk je ogen en mond. Aan de hand daarvan krijg je een passend advies over de make-up die bij je past. Daarna wordt ingegaan op technieken om make-up aan te brengen. De cursus duurt twee uur en is te boeken via de website.

Schoonheidsbehandelingen in Breda

Naast haar expertise in make-up is deze schoonheidsspecialist natuurlijk ook in te schakelen voor heerlijke beauty-behandelingen. In haar salon geeft ze huidadvies op maat, en voert ze onder andere behandelingen uit om rimpels, acne en andere onzuiverheden tegen te gaan. Ze kan je helpen je huid te kalmeren, maar ook wanneer je huidverjonging wenst. Een combinatie van diverse behandelingen werkt daarbij vaak het beste. Laat haar gerust eens je huid analyseren voor een passend advies, en kijk wat ze op dit gebied voor je kan betekenen. Want als je dol bent op make-up is een mooie, gladde huid natuurlijk een must. Make-up blijft dan mooier zitten en oogt egaler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *