Hydrowear

Hydrowear bedrijfskleding

Hydrowear

Hydrowear is een werkkledingmerk wat al sinds 2001 bestaat. Het gaat hier voornamelijk om beschermende werkkleding. De beschermende kleding voldoen aan de strengste criteria. Ze hebben onder andere jassen, broeken en overalls. Het merk Hydrowear staat bekend om een hoog draagcomfort en zijn duurzame producten. In de kleding zijn handige details verwerkt, zo kan je van sommige jassen bijvoorbeeld ook een bodywarmer maken. Hydrowear heeft zelfs een waterproof kledinglijn, zodat je ook buiten droog kunt werken. Hydrowear is bij verschillende winkels verkrijgbaar.

Jabo bedrijfskleding

Jabo bedrijfskleding is een van de plekken waar het merk Hydrowear te verkrijgen is. Ze verkopen bij Jabo bedrijfskleding naast Hydrowear ook nog andere merken. Zo kan je bijvoorbeeld ook veiligheidsschoenen en andere beschermingsmiddelen kopen. Je kunt de producten van Jabo bedrijfskleding bekijken in de showroom in Tilburg. De showroom is van maandag tot en met vrijdag geopend. In de showroom is het ook mogelijk om kleding te passen en eventueel te kopen. Mocht het niet lukken om langs te gaan, is het ook mogelijk om te bestellen. Na een bestelling krijg je inloggegevens voor het klantenportal. In het klantenportal kan je je bestelling bekijken en/of een nieuwe bestelling plaatsen.

Logo’s

Als je bedrijfskleding wilt aanschaffen, is het ook mogelijk om een logo op de kleding te laten zetten. Je kan een logo laten drukken en/of borduren. Dit is al mogelijk vanaf één stuk kleding, maar kan ook voor een groter aantal. Ook op de kleding van Hydrowear kan een logo worden geplaatst. Het is tevens mogelijk om je logo in full colour te bedrukken, hiervoor wordt gebruik gemaakt van een zeefdruk. Het voordeel van dit type druk is dat het logo flexibel is en niet scheurt of breekt. Een ander voordeel is dat het logo bestendig is tegen een was van 60 graden. Voor meer informatie over het drukken of borduren van logo’s kan contact op worden genomen via telefoon of mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *