Kaarsen

Spirituele kaarsen voor ieder moment

spirituele kaarsen

Spirituele kaarsen zijn er in alle vormen en kleuren die je maar kunt bedenken. Het leukste is dat elke kaars een betekenis heeft en je op die manier een fijn gevoel geeft. De spirituele kaarsen zien er prachtig uit en dat niet alleen. Een mooie brandende kaars kan iedere ruimte omtoveren tot een aangenaam vertrek. Niet alleen je woonkamer. Ook je slaapkamer en badkamer zijn ruimtes die perfect zijn voor het branden van een kaars. Wil je meer weten over deze bijzondere kaarsen? Lees dan verder in deze blog wat je allemaal met spirituele kaarsen kunt doen.

Deze bijzondere kaarsen zijn geschikt voor elke gelegenheid en elke denkbare plek in je huis. Deze kaarsen zijn meer dan mooi alleen. Ze bevorderen je welzijn en geven je een dosis positiviteit. Spirituele kaarsen kunnen overal worden aangestoken: op een kandelaar, een dienblad of in het zand. Spirituele kaarsen zijn in elke vorm, kleur en geur verkrijgbaar.

 

Yoga meditatie en rituelen

 

Doe je aan yoga of meditatie? Dan is dat een mooie gelegenheid om een spirituele kaars aan te steken. Kies helemaal zelf de kaars die het beste bij je past in dat moment. Het mooiste is dat je ook meerdere kaarsen tegelijkertijd aan kunt steken. Het zal je meditatie en yoga sessie alleen maar fijner maken: zodra jij deze kaarsen aansteekt ben je gelijk in de sfeer voor je spirituele rituelen. Je kunt deze kaarsen natuurlijk altijd aansteken.

Over rituelen gesproken. Een spirituele kaars past ontzettend goed in een klein altaartje. Een altaartje kun je maken door bijzondere spulletjes te verzamelen zoals speciale stenen of beeldjes. Samen met een spirituele kaars kun je ze op een plaats neerzetten waar je elke dag even stilstaat: een heilige plek in je huis. Spirituele kaarsen komen voor in alle kleuren en vormen, dus keuze genoeg. Is de kaars uitgebrand? Dan kun je weer een nieuwe kaars kiezen die het beste bij je past op dat moment in je leven.

 

Natuurlijk en vriendelijk

 

Spirituele kaarsen hebben een vriendelijke geur en hebben een natuurlijke oorsprong: dus prettig voor de neus. Dit is erg belangrijk, want geuren hebben een directe verbinding met je limbisch systeem. Limbi-watte? Dit is het emotionele centrum van je hersenen waar geuren direct binnenkomen. De geuren zijn zo geselecteerd dat ze je een blij en prettig gevoel geven. Je moet er toch niet aan denken dat een kaars je een boos gevoel geeft. Helaas bevatten de meeste geurkaarsen allerlei kunstmatige geur en kleurstoffen. Zodra jij een van deze vele geuren ruikt zul je je meteen kalm en ontspannen voelen. Natuurlijk hoef je niet per se voor een spirituele kaars met een geur te kiezen.

Spirituele kaarsen zijn uiterst geschikt om weg te geven als cadeau. Je kunt ze als bundel weggeven bijvoorbeeld. Het is ook een leuk idee om aan iedereen om wie je geeft een kaars te geven met een kaartje waarin je uitlegt waarom je deze kaars hebt uitgekozen voor die persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *