Deurluifel

Een deurluifel kopen

deurluifel

Tegenwoordig kopen mensen steeds vaker hun benodigdheden online. Dat houdt in dat er regelmatig een pakketbezorger aan de deur komt die u vraagt om een handtekening te plaatsen voor de ontvangst van het pakket. Niets is vervelender dan wanneer dat in de stromende regen aan de voordeur moet gebeuren. Dan is het heerlijk als je een deurluifel hebt, zodat geen van beiden nat wordt. Maar ook als je bijvoorbeeld boodschappen hebt gedaan en het regent of sneeuwt. Hoe makkelijk is het dan dat je de auto kunt uitladen en de zakken met boodschappen gewoon voor de deur kunt zetten zonder dat deze insneeuwen of doorweekt worden. Of wat dacht je van een sigaret roken, terwijl je droog blijft? Naast deze praktische kanten van een deurluifel, staat het ook nog eens zeer elegant.

 

Welke soorten deurluifels zijn er?

Omdat smaken verschillen, bestaat er een enorme keuze aan deurluifels gemaakt van verschillende soorten materialen. Hierdoor is het mogelijk om een luifel te kiezen die past bij de uitstraling van je woning.

 

  • Om het eenvoudig te houden en niet te duur, bestaan er houten of kunststof luifels die je op maat kunt laten maken. Een nadeel van een houten luifel is dat deze natuurlijk wel onderhouden moet worden.
  • Een aluminium luifel is dan weer makkelijker, omdat aluminium bijna geen onderhoud vraagt.
  • Heb je een modern of juist een klassiek huis, dan kan een glazen deurluifel mooi staan. Een nadeel van een glazen deurluifel is dat deze wat duurder uitvallen, maar daar staat tegenover dat je er veel plezier van zult hebben.
  • Ook andere materialen zoals staal kunnen gebruikt worden voor een deurluifel
  • Tenslotte kun je ook kiezen voor een mix van bovengenoemde materialen in verschillende kleuren en maten.

 

Meerwaarde van een deurluifel

We zagen hierboven al dat een deurluifel praktisch is, omdat deze beschermt tegen weersomstandigheden zoals regen en sneeuw en dat een mooie deurluifel plaatsen ook esthetische waarde heeft doordat het er elegant uitziet. Op de dag dat je je huis wilt verkopen, zal dit een meerwaarde zijn voor de verkoop. Een deurluifel op maat gemaakt, maakt je huis aantrekkelijker en zal in het oog vallen van potentiële kopers. Ben je een oud huis aan het opknappen en wil je het ook van buiten een modernere look geven, dan kan een deurluifel je hierbij helpen.

Een moderne deurluifel met ledverlichting heeft als meerwaarde dat het je veiligheid biedt. Als er iemand ’s avonds voor je deur staat, staat hij direct in het licht en dat zal hem afschrikken. Bovendien is het prettig als je ’s avonds laat alleen thuiskomt.

 

Vormen van deurluifels

Deurluifels komen in verschillende vormen. Platte deurluifels voor wie het wat eenvoudiger wil houden, maar ook gebogen deurluifels voor wie meer van design houdt. Naast verlichting, zijn sommige modellen luifels ook voorzien van één of meerdere goten aan de voorkant of zijkanten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *