Coach

Reset coach Almere

reset coach

Ervaar je dagelijks pijn en heb je geen idee hoe je deze pijn kan verhelpen? Het kan een oplossing zijn om op zoek te gaan naar een reset coach in Almere. Een reset coach kan jou helpen je te genezen of te verlichten van je pijn. Ben je benieuwd wat een reset coach voor jou kan betekenen? Lees dan verder.

 

Chronische pijn verhelpen

 

Er zijn vele mensen die rondlopen met chronische pijnklachten. Zo heeft een op de vijf Nederlanders hier last van. Vaak denken mensen dat de pijn niet kan worden verholpen. Toch is er nog best een grote kans dat de klachten verminderd of zelfs volledig verholpen kunnen worden. Een reset coach zal er alles aan doen jou chronische pijnklachten te verminderen, zodat je weer meer kan genieten van je leven. 

 

Triggerpoint methode

 

Bij het verlichten van je pijn wordt er vaak gebruik gemaakt van de triggerpoint methode. Eerst wordt er gekeken waar de pijn vandaan komt en op basis daarvan worden de juiste triggerpoints bepaald. Deze punten zitten op andere plekken in je lichaam dan waar je je pijn ervaart, deze punten staan in verbinding met de plek waar je je pijn ervaart. Deze methode is over het algemeen erg succesvol.

 

Mind-body coaching 

 

Pijn kan ook deels gecreëerd worden door bepaalde gedachten die je hebt. Als je constant denkt aan pijn zal je vaak ook veel pijn ervaren. Een reset coach kan je hierbij helpen. Zo ga je samen kijken naar je geloof systeem en op basis daarvan proberen een nieuw geloof systeem te integreren. Dit zal niet bij iedereen werken, maar het kan een hele mooie oplossing zijn om pijn op de korte termijn te verminderen. Dit effect kan ook doorwerken op de rest van je leven. Zo leer je hoeveel invloed je gedachten hebben op hoe je je in je lichaam voelt, maar ook bijvoorbeeld op hoe je in je relatie staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *