Beauty

Wat is een keratine behandeling

Keratine behandeling Amsterdam

Zoek jij ook op internet ‘keratine behandeling Amsterdam’ en kun je maar niet vinden wat het precies inhoudt? Dan komen de volgende antwoorden goed van pas. Een keratine behandeling bestaat uit de stof keratine wat eigenlijk een proteïne is dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam. Proteïne is een onderdeel in het haar dat zorgt voor gezond haar dat sterk en zacht aan voelt. Een keratine behandeling Amsterdam zorgt ervoor dat het haar weer goed in balans komt.

Waarom keratine behandeling?

Droge puntjes en pluizend haar zijn als sneeuw in de zon verdwenen wanneer je een keratine behandeling in Amsterdam ondergaat. Een keratine behandeling kan op steil, golvend, krullend, en kinky haar. Dus voor ieder wat wils. Maar met een keratine behandeling Amsterdam is het wel belangrijk om vooraf te bedenken of je het volume van het haar wilt behouden. Teveel keratine kan namelijk voor volume verlies zorgen, perfect als je steil haar wilt maar niet zo fijn als je van nature al mooie volle krullen hebt.

Wat te doen na een keratine behandeling?

Een keratine behandeling blijft gemiddeld 4 maanden zitten. Maar dit is compleet afhankelijk van jouw haarroutine. Als je veel je haar wast, veel haarproducten gebruikt, en je haar steilt of krult dan zal het resultaat van de keratine behandeling eerder verdwijnen. Dit komt omdat het haar dan sneller beschadigt is en zo zijn sterkte en glans verliest.  Na de behandeling is het sowieso handig om niet te snel het haar weer te wassen zodat de keratine behandeling Amsterdam goed kan inwerken. Verder moet je haarverf, chloor, en de zee vermijden als je een keratine behandeling in Amsterdam hebt gehad.

Is een keratine behandeling duur?

Een keratine behandeling in Amsterdam hoeft niet duur te zijn, zo kun je bij sommige kapperszaken al voor een tientje een goede behandeling krijgen. Let wel op de ingrediënten van de behandeling, je wilt wel dat de keratine behandeling alleen natuurlijke stoffen bevat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *