Mindfulness

Mindfulness Rotterdam

Mindfulness Rotterdam

Ieder mens kan wel een beetje mindfulness in zijn of haar leven gebruiken. Mindfulness zorgt er voor dat je je leven bewuster gaat ervaren en meer leert te genieten van de kleine dingen in je dagelijkse leven. Een essentieel onderdeel van mindfulness is goed ademhalen. Ben jij op zoek naar mindfulness in Rotterdam? Lees hier meer over de positieve werking van mindfulness.

Goed voor je gezondheid

Goed ademhalen en bewuster leven zal hoe dan ook een positief effect hebben op je gezondheid. Zo ga je je lekkerder in je vel voelen als je goed ademhaalt. Ook is het goed voor alle cellen in je lichaam als je deze voorziet van genoeg zuurstof. Zo kan je wekenlang zonder eten, dagen zonder drinken, maar enkele minuten zonder ademhalen. Zo zie je maar hoe belangrijk ademen is voor je gezondheid.

Meer genieten

Door het toepassen van mindfulness leer je meer te genieten van de kleine dingen in je leven. Zo ben je je meer bewust van de dingen die je hebt in je leven om dankbaar voor te zijn. Zo is de zon die elke dag weer op komt en de maan die elke nacht weer schijnt iets waar je altijd dankbaar voor kunt zijn. Dit soort prachtige natuur verschijnselen zullen je vaak ontgaan, terwijl deze dingen je leven mogelijk maken

Minder nodig hebben

Als je mindfulness toepast in je leven zal je er achter komen dat je veel minder nodig hebt. Zo blijven mensen vaak maar consumeren om een bepaalde leegte op te vullen. Meer in het moment leven zal je doen inzien dat je helemaal geen spullen nodig hebt om gelukkig te zijn. Zo leer je ook meer waarderen waar het leven echt om gaat; de lieve mensen om je heen, mooie natuur wandelingen of een leuke grap waar je dubbel om ligt. Zo kan het toepassen van mindfulness je leven veel meer waarde geven en je een gelukkiger mens maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *