Beauty

Wat doet een make up artist

Heb je een verjaardag, ga je Kerstmis vieren met je (schoon)familie, heb je een bruiloft van een broer of neef, wil je eens uitpakken voor je partner of staat er een andere bijzondere gelegenheid op de planning? Dan zou je eens kunnen overwegen om naar een make up artist te gaan. Dit zijn mensen met een hoop ervaring en die dus weten wat ze doen. Dat is wel zo fijn. Na een bezoekje aan een make-up artiest zie jij er op je best uit en zal je je omgeving versteld doen laten staan met je look.

Natuurlijk of sexy look?

Het maakt ook niet uit wat voor look je precies wilt, want een professionele make up artist kan als het goed is verschillende soorten looks aanbrengen. Of je nu gaat voor een stijlvolle en natuurlijke look voor tijdens een bruiloft of voor een uitgesproken en sexy look voor op een feestje, de make-up artiest(e) weet er vaak wel raad mee. Want zelf is het heel lastig om te bepalen hoe iets staat en hoe je iets perfect aan moet brengen om het gewenste resultaat te krijgen. Het is toch zonde als je uren bezig bent en dat het resultaat dan tegenvalt. Dit kost je namelijk niet alleen tijd, maar ook geld, omdat je je hierdoor make-up verspild hebt.

De beste versie van jezelf

Kortom, een bezoekje aan een make up artist is dan een prima optie om eens in overweging te nemen als je weer eens iets anders wilt of als je wilt uitpakken met je make-up. Het leuke aan dit soort professionals is dat ze vaak ook direct je haar in orde kunnen maken. Zo sla je dus twee spreekwoordelijke vliegen in één klap. Want alleen als je make-up en kapsel perfect gedaan zijn, en ze op elkander zijn afgestemd, zal jij er perfect uitzien. Je omgeving zal versteld staan dat jij er zo uit kan zien. Niet dat je van nature niet mooi bent, maar met het juiste kapsel en met mooie make-up op je gezicht zal je nog net een beetje extra sprankelen.

Voel je voor eventjes een filmster op de rode loper

Willen we dat allemaal niet af en toe? Ons voelen als een filmster op de rode loper tijdens de première van zijn of haar nieuwste film? Met mooie make-up op, met een goed kapsel en met de juiste kledij kan ook jij dit voor elkaar krijgen. Ideaal als je zelf een feestje hebt of als je misschien gaat trouwen. Zoek dus eens op Google op de zoekterm ‘make up artist + woonplaats’ en misschien vind je er wel iemand bij jou de buurt.

 

cm vv m  c

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *