Beauty

Wat zijn hairextensions in Hoogvliet?

Hairextensions

Hairextentions zijn beschikbaar voor iedereen die graag meer volume in het haar wil creëren of toch spijt heeft van een recent kappersbezoekje. Naast het creëren van volume kan je door middel van hairextensions in Hoogvliet namelijk zorgen voor de illusie van langer haar. Wanneer je zelf haar tot op je schouders hebt kan je extensions laten plaatsen die het laten lijken of je lang haar hebt dat in laagjes geknipt is. Extensions zijn geschikt voor feesten en partijen maar kunnen ook dagelijks gedragen worden! Wat je ook doet, voor hairextentions bij je in Hoogvliet aan het juiste adres!

 

Soorten hairextensions in Hoogvliet

De letterlijke vertaling van hairextension is ‘haarverlenging’. Iedereen heeft ander haar, vandaar dat er ook verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van de verlenging van haar. Een van die mogelijkheden zijn clip-ins. Dit zijn klipjes waaraan haar is bevestigd. Klik de klipjes in je haar en je hebt ineens een volle bos op je hoofd! Deze variant van hairextentions wordt in Hoogvliet vaak geplaatst wanneer een klant niet elke dag aan extensions vast wil zitten, maar het voor bijvoorbeeld een feestje leuk vindt. Wanneer je je dunne en futloze haar helemaal zat bent kan je ook voor ‘permanente’ extensions kiezen. Bij deze variant wordt het neppe haar door middel van touw in jouw eigen haar gevlochten. Dit wordt strak op de hoofdhuid gedaan zodat je er sowieso een maand plezier van hebt! Na deze vier weken is het doorgaans noodzakelijk om het neppe haar weer iets hoger te laten plaatsen.

 

Hoe kom je aan hairextensions in Hoogvliet?

Er zijn verschillende salons beschikbaar in Hoogvliet waar je extensions kan laten plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld bij een kapper of een gespecialiseerde salon op het gebied van haar verlenging. Neem contact op met de desbetreffende salon door een mailtje te sturen of even te bellen. Vraag tijdens dit contactmoment naar de mogelijkheden en plan meteen een afspraak in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *