Course

Wat is Dutch course Rotterdam?

Dutch course Rotterdam

In het Zuid-Hollandse Rotterdam is het mogelijk om een taalcursus te volgen die jou leert om het Nederlands onder de knie te krijgen. Deze Dutch course Rotterdam is beschikbaar voor elke inwoner van Nederland die het Nederlands wil leren of juist bijspijkeren. Wat je niveau ook is, voor iedereen biedt Dutch course Rotterdam een geschikte taalcursus aan! Beginners kunnen aan de cursus beginnen net als mensen die het Nederlands na een aantal jaar in het buitenland gewoond te hebben een beetje hebben verleerd.

 

Hoe werkt Dutch course Rotterdam?

Voordat de cursus daadwerkelijk begint is het van belang dat je vooraf duidelijk je niveau vermeldt. Dit niveau is weergegeven door middel van letters en cijfers. Beginners van de Nederlandse taal hebben niveau A1, terwijl sprekers van de moedertaal onder de categorie van C2 behoren. Weet je niet precies welk niveau je hebt? Doe dan online een taaltest waaruit duidelijk zal worden tot welke groepering je precies behoort. De meeste deelnemers van Dutch course Rotterdam bevinden zich rond niveau B1; in het midden van de schaal. Wanneer het niveau is vastgesteld zal een medewerker van de taalcursus contact met jou opnemen voor een kennismakingsgesprek. Daaruit zal blijken of groepslessen of individuele lessen voor jou beter zullen werken. Verder kan je tijdens dit gesprek ook aangeven welke doelen je binnen welk tijdsbestek wil bereiken.

 

Aanmelden voor Dutch course Rotterdam

Ben jij een beginner van het leren van de Nederlandse taal? Of merk jij dat je Nederlandse spelling en grammatica is verslechtert na jaren in het buitenland gewoond te hebben? Geen probleem! Bij Dutch course Rotterdam kan iedereen terecht voor een cursus in de Nederlandse taal! Wat je niveau ook is, de specialisten van de Dutch course zorgen ervoor dat jij beter zult worden in het spreken, schrijven en verstaan van het Nederlands. Kies zelf hoeveel lessen je per maand of week volgt en laat je vrienden verbaast staan van de flinke stappen die jij in het Nederlands maakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *