Shoppen

Bohemian sieraden

Sieraden Helmond

Bohemian sieraden zijn al jarenlang populair, en nu nog steeds. Je kan ze overal krijgen op leuke markten, in kledingwinkels of sieraden winkels en natuurlijk online. Maar je kan ze ook heel goed zelf maken. Van origine worden de bohemian sieraden al met de hand gemaakt en ook dat gebeurt nog steeds. Tegenwoordig worden bijna alle sieraden in de fabriek gemaakt. Maar bohemian sieraden worden standaard met de hand gemaakt. Hierdoor hebben ze allemaal een unieke uitstraling en kan je ze precies zo laten maken of zelf maken hoe jij ze wilt. De kwaliteit van de sieraden is hierom ook heel goed, waardoor ze lang mee kunnen.

 

Waar te vinden

Je komt bohemian sieraden veel tegen op eilanden zoals Ibiza of Mallorca. Ze hebben een echte eiland look. Ze komen vaak met grote stenen, bedels of schelpen. Het zijn opvallende items die een basic look helemaal tot leven kunnen brengen. Ze komen in alle kleuren, maten en vormen voor. Je hebt bijvoorbeeld hele kleine, simpele en elegante armbandjes. Maar je hebt ook hele grote oorbellen met lange, opvallende veren. Zo is er voor ieder wat wils en kan je verschillende stijlen maken met dezelfde items. Dit is wat de bohemian stijl ook zo populair maakt. Je ziet het vooral veel terug in de Westerse wereld, maar ook in bijvoorbeeld Australië en Nieuw-Zeeland komt bohemian vaak voor. 

 

Zelf bohemian sieraden maken

Wanneer je bohemian sieraden zelf wilt maken kan je je creativiteit hier volledig op loslaten. Je kan armbanden, kettingen, ringen, enkelbandjes, oorbellen, teenringen of zelfs riemen maken. Je kan er voor kiezen om matchende armbanden en kettingen te maken, die dezelfde stenen hebben of dezelfde bedels. Ook kan je er voor kiezen om hele opvallende felle kleuren te gebruiken zoals rood en groen, of juist hele zachte kleuren zoals beige en lila. Voor iedereen is er wel een bohemian sieraad te maken dat bij die persoon past en waar die persoon over tien jaar nog steeds blij mee is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *