Shoppen

Leren crossbody tas

Leren tas

Een leren crossbody tas is een musthave item in je kledingkast. Hij is tijdloos, modieus en erg praktisch. Doordat de tas van leer is gemaakt is hij waterdicht en super stevig. Ook raakt hij minder snel beschadigd, mits er zuinig mee om wordt gegaan. Vroeger was de leren crossbody tas al een populair accessoire. Dit is nooit veranderd en zal voorlopig ook nog steeds zo blijven. Juist doordat hij zo praktisch en neutraal is. Je kan de tas natuurlijk zo pimpen dat hij ook trendy is en er meer tussen uit springt, maar dit hoeft niet. Het standaard leren model is ook erg leuk bij veel outfits.

 

Praktisch en trendy

De leren crossbody tas is zo tijdloos en populair omdat hij van hoge kwaliteit is en omdat hij super praktisch is. Je hangt hem schuin over je lichaam heen. Dat wil zeggen dat je er met één arm en je hoofd doorheen gaat, waardoor hij aan de andere zijde van je lichaam komt te hangen. Zo valt hij niet af en hoef je hem niet vast te houden. Ook bescherm je de tas zo tegen diefstal. De tas kan aan de bovenkant een rits hebben of een flap over de bovenkant heen. Beide werkt prima als beveiliging en opslag. De tas zelf heeft meestal het formaat van een kleine handtas of een clutch. Je kan er bijvoorbeeld je portemonnee, je telefoon, een borsteltje, wat sleutels en een parfum in kwijt. Je kan er alle essentials in kwijt om een dag mee weg te gaan of een festival te bezoeken.

 

Pimpen

Als je de leren crossbody tas wat wilt pimpen of opvrolijken kan je dit natuurlijk altijd zelf doen. Maar er zijn ook veel winkels die leuk versierde leren crossbody tassen verkopen. Erg populaire versieringen zijn bijvoorbeeld franjes onderaan de tas, wat zorgt voor een Ibiza look. Een minder populaire, maar hele leuke variant is de tas met allemaal muntjes er op. Dit is erg trendy en origineel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *